BejelentésTeremtő Egy-ség
Teremtsünk együtt a gondolat erejével....

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Kezdőlap

(Az oldalt folyamatosan bővítjük)


Üdvözöllek Téged!


Köszönöm, hogy meglátogattad honlapunkat.

Biztosan tudom, hogy látogatásodnak semmi köze a véletlennek nevezett dologhoz. Okkal vagy itt, okkal jutottál ide. Úgy gondolom, hogy nincs az a véletlen, ami a világháló irdatlan információmennyiségéből pontosan erre az oldalra dobott volna (Csak a Google kereső 1 hexabyte mennyiségű információt kezel, a Biblia terjedelme 40kB információ). Sokak életének tapasztalata és biztos tudása az a tény, hogy véletlenek, különös egybeesések márpedig nincsenek (ha Te erről másképp vélekedsz az is teljesen rendben van és akkor még inkább szólunk hozzád).

Egyrészről pontosan a „véletlenek” nem létezéséből fakad e honlap, e közösség létrejöttének gondolata. Számos könyv, film foglakozik a gondolatok teremtő erejével, energiájával, sőt a kvantumfizika tudománya is. Mára milliónyian mondják ki egységesen, hogy életednek oka és okozója vagy. Hogy az életed nem csak egyszerűen megtörténik veled, hanem Te magad vagy megteremtője.
Nem szeretnék beállni abba a sorba, ahol pontosan lépésről-lépésre leírják neked, hogy mit tegyél azért, hogy az életed klassz legyen, és aztán magadra hagynak a kérdéseidben. Számtalan könyv, film és honlap foglalkozik a kérdéssel. E lap célja nem az, hogy megváltsuk egymást.

A cél, hogy egy folyamatosan bővülő közösség ugyanazon célt kitűzve maga elé, hétről-hétre gondol egy történésre. Meditál egy történésen. A lényeg, hogy egy közösen felállított mondaton, vagy képen, gondolkodunk, meditálunk segítő jobbító szándékkal. A gondolat roppant ereje csodákra képes. Gondold el, ha ezen erőt koncentráljuk, megsokszorozzuk…. (És persze ne feledkezzünk el az adás törvényéről sem!)

Igen! Közösen egyazon gondolatot napról-napra, naponta többször újragondolva, vagy meditálva rajta….? Gondold el! Irdatlan eredményességre juthatunk a világ jobbításának érdekében. Mindnyájunk érdekében.
Mi kell hozzá? Gondolat, érzés, szándék. Ennél egyszerűbben és hatékonyabban senki nem tehet a Földért, az éhezőkért, a politikáért, a bőségért, a jólétért …stb.
Te magad leszel az aki ötleteket fogsz adni ahhoz, hogy hétről-hétre milyen gondolatokkal foglakozzunk. Te fogod leírni csodás történeteidet melyek a gondolat erejével kapcsolatosak. Te leszel az aki az Egy-ségben Istenben, Istennel, a Léttel, a mindenkivel együtt megteremted a jelent. Ezzel a jövőt is.

Természetesen teremtésünk eredményeiről szükség lesz visszajelzésekre. A cél, hogy a teremtéseink látványos eredményeket hozzanak. Tudom, hogy ez így van és így lesz. Mert a legkevesebb is, ha magasztos, eredménnyel jár. Még ha nem is látható rögtön.

Látogass minket, üzenj nekünk, írd le tapasztalataidat, történeteidet. Számolj be teremtő, vagy "Isteni" élményeidről. Sokat tanulhatunk tőled, ebben biztos vagyok.

És most olvasd a TEREMTÉSEK fül alatt található heti gondolatot.

e-mailÜzenetküldés
Tarts velünk, hogy világunkat, megsegítsük a leghatékonyabb, legnemesebb, és legegyszerűbb eszközzel: A gondolattal.

E-mail címed:
Szöveg:

SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!